Horizon Forbidden West. Triburile

Horizon Forbidden West. Triburile

Horizon Forbidden West se apropie – se lansează pe 18 februarie, poate fi precomandat de aici – și din când în când apar noi detalii din povestea lui Aloy, pe care le descriem și aici.

  • Episodul 1 este acesta.
  • Episodul 2 – Mașinăriile – e aici
  • Episodul 3 – Ce aduce nou (partea 1) e aici
  • Episodul 4 –  Un nou trailer – e aici
  • Episodul 5 – Ce aduce nou (partea a 2-a) e aici

Notă personală: Horizon Zero Dawn este, pentru mine, în topul veșnic al jocurilor de PlayStation. L-am jucat și rejucat (și chiar în perioada asta îl mai joc o dată), pentru că i-am îndrăgit fiecare moment, fiecare personaj și fiecare peisaj. Din acest motiv, sunt foarte nerăbdător în așteptarea continuării, Horizon Forbidden West, și caut fiecare detaliu despre cum va fi noua poveste. Și pe măsură ce le aflu, le voi pune și aici.

Într-un video lansat astăzi, descoperim că în Forbidden West ne revedem cu triburile Carja și Oseram, dar apar și triburi noi, pe măsură ce Aloy înaintează spre vestul sălbatic. Interzis? nu și pentru ea 🙂

Unul dintre ele este Utaru, care încearcă să-și apăre pământurile din Plainsong prin cântec. Mai departe, spre vest, cele trei clanuri Tenakth – Sky Tenakth, Lowland Tenakth și Desert Tenakth. După generații de lupte grele între ele, au ajuns la o pace fragilă care este acum amenințată de facțiunea rebelă Regalla, care a căpătat puterea de a supune mașinile.

Horizon Forbidden West va fi lansat pe 18 februarie, dar poate fi precomandat de-aici

Ca idee, dacă n-ați jucat Horizon Zero Dawn, este gratuit pentru abonații PS Plus (în colecția PlayStation Hits) iar dacă nu sunteți abonați, costă 45 de lei până pe 20 ianuarie. Aveți vreme să-l jucați până în februarie și sunt șanse mari să vă placă foarte mult.

6 comentarii la „Horizon Forbidden West. Triburile”

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.