Horizon Forbidden West. Mașinăriile

Horizon Forbidden West. Mașinăriile

Horizon Forbidden West se apropie – se lansează pe 18 februarie, poate fi precomandat de aici – și din când în când apar noi detalii din povestea lui Aloy, pe care le descriem și aici.

  • Episodul 1 – Triburile – e aici.
  • Episodul 2 este acesta
  • Episodul 3 – Ce aduce nou (partea 1) e aici
  • Episodul 4 –  Un nou trailer – e aici
  • Episodul 5 – Ce aduce nou (partea a 2-a) e aici

În episodul 2 povestim despre vrăjmașii pe care-i vom întâlni în HFW, de altfel diferiți, oarecum, de cei din Horizon Zero Dawn. Info și poze de la Game Informer.

Sunwing

E un pterodactyl mecanic care are panouri solare pe aripi. E vulnerabil când colectează energie solară.

 

 

Rollerback

E un tatu (armadillo) uriaș care, atunci când atacă, se pliază ca o minge și se rostogolește. Au niște solzi pe care-i aruncă spre tine și care se reîntorc la ei, după atac. Părțile vulnerabile sunt pe burtă.

Termortusk

E un mamut mecanic, dotat cu tunuri și armuri foarte rezistente, cam ce era Thunderjaw în Horizon Zero Dawn. Partea mai puțin plăcută e că facțiunea Regalla i-a corupt/supus și îi folosește în atacurile lor.

Burrower

Sunt ceea ce erau Watchers în primul joc – niște nevăstuici mecanice care fac recunoaștere în teren și care alertează celelalte mașinării când se apropie vreun pericol. Și înoată.

Bristleback

Sunt niște mistreți mecanici, care merg în turmă și folosesc colții metalici ca să „pască” resurse din pământ. Desigur, folosesc aceiași colți și ca să atace – și aruncă la distanță cu bucăți de pământ

Clamberjaw

Babuini mecanici, agili și agresivi. Se cațără pe pereți și prin copaci, au mai multe tipuri de atacuri și se deplasează în grupuri

Shellsnaper

Țestoase uriașe care își întinde gâtul ca să muște din vrăjmași. De asemenea, aruncă cu jeturi puternice de apă. Au și o carapace care îi protejează, semn că vor fi destul de greu de doborât.

Clawstrider

Sunt niște velociraptori mecanici, se deplasează și ei în grupuri. Au un atac sonic care o amețește pe Aloy, s-ar putea să scuipe și flăcări. Soldații Regalla îi pot călări, deci probabil că și Aloy o să-i poată corupe.

Tideripper

E un plesiozaur acvatic (ceea ce s-ar putea să fie un pleonasm, nu mă pricep) care pare pașnic. Nu e. Atacă și în apă și pe uscat.

Slitherfang

Din ce știm până acum, s-ar putea să fie inamicul suprem din Horizon Forbidden West. E un șarpe uriaș care atacă cu jeturi de acid (scoase dintr-un rezervor pe care-l are la gât), cu impulsuri electrice (din coadă) și cu impulsuri sonice (scoase din niște noduri aflate tot pe gât). Probabil o să mai aibă și alte tipuri de atac. Se poate înfășura pe diverse structuri ca să observe de la înălțime cum să atace, o dă jos pe Aloy dacă se cațără pe diverse chestii. Mai frumos e că, în timpul unei lupte, își schimbă strategia de atac în funcție de câtă viață mai are. O să fie fun 🙂

6 comentarii la „Horizon Forbidden West. Mașinăriile”

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.