Horizon Forbidden West. Ce aduce nou (partea a 2-a)

Horizon Forbidden West. Ce aduce nou (partea a 2-a)

Horizon Forbidden West se apropie – se lansează pe 18 februarie, poate fi precomandat de aici – și din când în când apar noi detalii din povestea lui Aloy, pe care le descriem și aici.

  • Episodul 1 – Triburile – e aici.
  • Episodul 2 – Mașinăriile – e aici
  • Episodul 3 – Ce aduce nou (partea 1) e aici
  • Episodul 4 –  Un nou trailer – e aici
  • Episodul 5 este acesta

Continuăm lista cu  lucruri diferite/upgradate/noi față de jocul precedent

Grafică mai bună

Pentru Forbidden West, Guerrilla a folosit tehnici noi, cum ar fi captarea completă a mișcării personajelor și o animație facială mai bună, personajele transmit mai mult prin limbajul corpului. Personaje, de altfel, interpretate de actori de top, cum ar fi Lance Reddick (The Wire, Fringe, John Wick), Ahsly Burch (a dat voci în jocuri ca Borderlands, Dota 2, Fallout 4, Outer Worlds – astea, firește, pe lângă Horizon Zero Dawn), Carrie-Anne Moss (Matrix, Memento, Jessica Jones) sau Angela Basset (What’s love got to do with it, Malcolm X, Olympus has fallen, Black Panther, Avengers)

Personajele secundare apar mai mult

Aloy are o relație mai strânsă cu personajele secundare, ca Erend sau Varl, care au căpătat o importanță mai mare în noul joc. De asemenea, și personajele din misiunile secundare apar mai mult – nu mai dispar după ce ai terminat o singură misiune

Un skill tree mai bogat

Aloy are acum mai multe stiluri de joc: luptător (melee combat), trapper (pune capcane), vânător (trage cu arcul de la distanță), survivor (se axează pe resurse), stealth sau machine master. Fiecare dintre specializările astea va avea 20-30 de abilități speciale. La ele se adaugă noile Valor Surge (niște atacuri speciale, asemănătoare cu Supremos din Far Cry 6)

Misiuni secundare mai interesante

Față de Zero Dawn, misiunile secundare, promit producătorii, vor fi mai interesante și, mai ales, vor avea recompense mai bogate.

Un Focus mai bun

Scanarea mediului și inamicilor cu Focusul oferă mai multe informații și abilități. Marchează locurile prin care te poți cățărare, dar oferă și mai multe informații despre vrăjmași – care sunt punctele lor tari, care sunt punctele slabe, ce resurse au mașinăriile, ce arme de pe ele sunt detașabile și pot fi folosite. Ba mai mult, Aloy va putea marca anumite componente ale mașinăriilor, ca să le țintească mai ușor și apoi, după ce distruge mașinăria, să le culeagă mai ușor din teren.

Alte informații

  • Horizon Forbidden West va avea o singură variantă de final, dar va fi foarte intens, promit producătorii. De-a lungul jocului, vor fi momente unde Aloy va trebui să ia decizii foarte grele, din punct de vedere moral. Dar, indiferent de opțiuni, se va ajunge la același final.
  • Acțiunea se petrece la aproximativ 6 luni după Horizon Zero Dawn.
  • Se pare că versiunea americană a jocului va avea aproximativ 86 GB, iar cea europeană aproximativ 96 GB (pentru că e în mai multe limbi)
  • Varianta de PS4 e 339 de lei, cea de PS5 379 de lei. Totuși, în ciuda oricărei logici, puteți lua varianta de PS4 și s-o upgradați gratuit la PS5, economisind astfel 40 de lei. S-ar putea să fie ultimul titlu Sony exclusiv la care upgrade-ul de la versiunea de PS4 la versiunea de PS5 să se facă gratuit.

Câteva interviuri cu actorii din Horizon Forbidden West

Informațiile sunt culese din multiple surse: Game InformerGame RanxPlayStation și poate și altele.

2 comentarii la „Horizon Forbidden West. Ce aduce nou (partea a 2-a)”

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.