Horizon Forbidden West. Un nou trailer

Horizon Forbidden West. Un nou trailer

Horizon Forbidden West se apropie – se lansează pe 18 februarie, poate fi precomandat de aici – și din când în când apar noi detalii din povestea lui Aloy, pe care le descriem și aici.

  • Episodul 1 – Triburile – e aici.
  • Episodul 2 – Mașinăriile – e aici
  • Episodul 3 – Ce aduce nou (partea 1) e aici
  • Episodul 4 este acesta
  • Episodul 5 – Ce aduce nou (partea a 2-a) e aici

Ieri a fost lansat un story trailer pentru Horizon Forbidden West. Din el aflăm câteva lucruri noi.

Regalla

În trailer facem cunoștință cu liderul facțiunii rebele, Regalla, care va fi jucată de Angela Basset (What’s love got to do with it, Malcolm X, Olympus has fallen, Black Panther, Avengers și foarte multe altele). Va fi unul din principalii inamici ai lui Aloy, are la dispoziție o armată de mașini și de rebeli și urăște cu pasiune tribul Carja, pe care vrea să-i distrugă chiar dacă trebuie să distrugă întreaga lume. Aflăm din trailer că și Regalla răspunde în fața unei forțe superioare, care i-a dat posibilitatea de a controla mașinile, dar i-a dat și arme și trupe. Cine să fie această forță superioară?

Sylens

Din trailer am rămas cu impresia că Sylens este cel care o susține pe Regalla. Deși a ajutat-o pe Aloy în Horizon Zero Dawn, de data asta are alte priorități, pe care Aloy le va afla de-a lungul jocului.

Prieteni

În trailer se văd câțiva aliați ai lui Aloy din jocul anterior, mai exact Erend și Varl

Figuri noi

Apar în trailer Kotallo, un războinic din tribul Tenakth, apoi Alva, care face parte dintr-un trib misterios, apoi Zo, din tribul Utaru. Dar cea mai mare supriză este un nou personaj, Tilda, care e jucată de Carrie-Anne Moss (Matrix, Red Planet, Memento și multe altele)

Iată trailerul

Informațiile sunt culese din multiple surse: Game InformerGame RanxPlayStation și poate și altele. 

2 comentarii la „Horizon Forbidden West. Un nou trailer”

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.