PlayStation wrap-up pe 2021

PlayStation wrap-up pe 2021

Ca în fiecare an, PlayStation a dat drumul la wrap-up: un sumar de gaming al anului anterior. Vine pe mailul contului de PlayStation, dar îl puteți accesa și aici, doar că trebuie să fiți logați cu contul de PS. Anul ăsta arată atât statistici personale, cât și statistici globale pentru câteva jocuri (Death Stranding Director’s Cut, Returnal, Ratchet and Clank: Rift Apart și Destruction All Stars).

Pentru mine, 2021 a însemnat mai puține ore jucate, față de 2020. Păcat, se putea mai bine.

Dar le-am consumat jucând ceva mai multe jocuri față de 2020 (bine, sunt vreo 3 jocuri în plus)

Am descoperit că și în 2021, la fel ca în anul anterior, cel mai jucat joc a fost Valhalla.  Explicația e că în 2020 am jucat varianta de PS4, iar anul trecut am jucat-o pe cea de PS5. În 2019 a fost Odyssey. Asta nu pentru că mi-au plăcut peste măsură (mi-au plăcut ambele, dar nu atât de mult), ci pentru că sunt foarte foarte mari.

Pe locul 2 e Mass Effect Legendary Edition – care cuprinde, totuși, 3 jocuri. Apare și Cyberpunk pe-acolo – am mai spus, sunt singurul om pe care-l cunosc eu căruia i-a plăcut Cyberpunk. Aștept cu interes versiunea de PS5, care se presupune că vine în maxim 2 luni, dacă vine.

Cam asta a fost, anul ăsta voi încerca să mă auto-depășesc 🙂

La voi cum arată?

 

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.