Horizon Forbidden West. Provocările

Horizon Forbidden West. Provocările

Horizon Forbidden West se apropie – se lansează pe 18 februarie, poate fi precomandat de aici – și din când în când apar noi detalii din povestea lui Aloy, pe care le descriem și aici.

  • Episodul 1 – Triburile – e aici.
  • Episodul 2 – Mașinăriile – e aici
  • Episodul 3 – Ce aduce nou (partea 1) e aici
  • Episodul 4 –  Un nou trailer – e aici
  • Episodul 5 – Ce aduce nou (partea a 2-a) e aici

Ieri a apărut un trailer nou pentru HFW, în care descoperim o parte din provocările pe care le va descoperi Alloy în lumea Forbidden West.

Personajul Petra spune că e absolut esențial ca Aloy să treacă pe la toate shop-urile din așezările pe care le vizitează, ca să fie sigură că are cea mai bună armură, cele mai bune arme și toate upgrade-urile posibile. O idee bună, spune Petra, e ca Aloy să viziteze Melee Pits ca să înveți noi tactici de luptă cu sulița și ca să-și dezvolte abilitățile.

Vor fi și Hunting Grounds, unde Aloy va trebui să învingă anumite mașinării și va avea un fel de contracte de recuperare a unor componente (Salvage Contracts), cu care poate face mai mulți bani. Pe parcurs, Aloy va explora ruine, arene de luptă și „cazane” (în primul joc, Aloy vizita „cauldrons”, unde căpăta recompense bogate și, mai ales, capacitatea de a „supune” noi și noi mașinării)

Informațiile sunt culese din multiple surse: Game InformerGame RanxPlayStation și poate și altele.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.