A apărut Dying Light 2 Stay Human. Parkour cu zombies.

A apărut Dying Light 2 Stay Human. Parkour cu zombies.

Dying Light 2 Stay Human este în PS Store și costă 340 de lei, versiunea Standard pentru PS4/PS5. Mai este o versiune Deluxe, la 425 de lei și una Ultimate, la 520. Ce-au în plus față de Standard, vedeți aici. 

Dying Light 2 e un open-world first-person action-platformer, cu elemente RPG. E o urmare a jocului Dying Light din 2015, care nu e musai de jucat înainte. În primul joc, o boală a transformat oamenii în zombie. Ulterior, boala s-a răspândit și acum oameni trăiesc în comunități izolate, dependente de pelerini care livrează mesaje și provizii.

Aiden e personajul principal, un astfel de pelerin. Aiden are un trecut dubios, pe el și sora lui, Mia, s-au făcut experimente când erau copii, Aiden a evadat și acum îi caută pe Mia și pe omul care a făcut teste pe ei în ultimul mare oraș al omenirii, Villedor.

Din ce zic oamenii care l-au jucat, Dying Light 2 e fain pentru că are un sistem de parkour excelent, controlul mișcărilor e foarte bun, are o grafică impresionantă. Are un sistem de zi/noapte, în care noaptea e mult mai periculos mediul înconjurător, dar tot noaptea faci mai multe XP și loot mai bun. E mai puțin fain sistemul de crafting. Jocul promite 500 de ore de activitate, dar povestea principală poate fi terminată în 40-50 de ore.

O surpriză pentru mine a fost faptul că unul dintre personaje e jucat de Rosario Dawson, pe care o știu din Daredevil/Iron Fist/Luke Cage/Jessica Jones, dar și din Mandalorian sau Sin City: A dame to kill for

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.