The Las of Us – remake pentru PS5 (zvon)

The Las of Us – remake pentru PS5 (zvon)

La prezentarea Sony de la CES, Neil Druckmann de la Naughty Dog (studioul care a făcut seria Uncharted și seria The Last of Us) a vorbit despre colaborarea cu producătorii viitorului serial The Last of Us, dar a spus că și pe partea de gaming lucrează la o mulțime de proiecte pe care abia așteaptă să le arate lumii.

Tom Henderson (despre care am mai vorbit aici) e de părere că cel puțin unul din „mulțimea de proiecte” despre care vorbește Druckmann ar putea fi un remake The Last of Us pentru PS5, care ar fi aproapte gata și care ar putea veni în a doua jumătate a lui 2022.

De asemenea, se prea poate ca între aceste proiecte să fie și un The Last of Us 2 Director’s Cut, dar și o versiune de multiplayer – pe care producătorii au confirmat-o în trecut.

Din păcate, tot Henderson sugerează că God of War Ragnarok ar putea fi amânat pentru primul trimestru din 2023. La GoW nu există o dată certă de lansare, dar zvonurile de până acum spuneau că ar putea fi septembrie 2022. Fie cum o fi, anul 2022 pare destul de bogat în lansări faine.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.