PsPrices.com: bun pentru reduceri

PsPrices.com: bun pentru reduceri

Acum ceva timp am observat că nu mai cumpăr jocurile chiar când apar. Da, sunt câteva pe care mi le iau chiar la lansare (Deathloop sau Mass Effect Legendary Edition, de exemplu), dar se întâmplă destul de rar.

Asta e și din cauză că nu au mai apărut jocuri pe care să mi le doresc așa de mult, recunosc. Multe dintre cele apărute în ultimele doi ani, de fapt, sunt jocuri pe care prefer să aștept să le iau la reducere. 2020 și 2021 nu au fost cei mai buni ani din punctul de vedere al jocurilor apărute și, mai ales, al celor amânate.

Aici intră în scenă PsPrices.com. Un site găsit acum ceva timp care urmărește reducerile jocurilor de PlayStation (și nu numai, dar nu include Steam). Când ai cont iți trimite email de fiecare dată când un joc pe care ți-l dorești are o reducere. Dacă mai și plătești abonament (care e vreo 3$ pe lună), iți trimite mai specific, atunci când jocurile pe care le dorești coboară sub o anumită limită, stabilită de tine.

Site-ul merge și cu magazinul din România, nu numai cu cel din State.

M-am gândit că vi s-ar părea interesant. Nu de alta, dar eu am luat majoritatea jocurilor din ultimii doi ani datorită lor. Acum… asta nu înseamă că le-am și jucat. Dar e deja altă discuție.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.