Finaluri alternative la Far Cry 4 și Far Cry 5

Finaluri alternative la Far Cry 4 și Far Cry 5

Poate că este super cunoscut acest lucru, dar nu și pentru mine – abia ieri am aflat că la Far Cry 4 și Far Cry 5 există niște finaluri alternative, cu care termini jocul într-un număr de minute, în loc să-l termini în aproximativ 30 de ore (sau 45 de ore pentru platină).,

Dacă nici tu n-ai știut de finalurile astea, iată-le.

Far Cry 4

Începutul poveștii: mama personajului principal a murit și ultima ei dorință a fost să-i duci cenușa în țara natală, Kyrat. Când ajungi acolo îl întâlnești pe Pagan Min, personanjul negativ. La începutul jocului, Pagan te roagă să-l aștepți și să te bucuri de prânz, apoi pleacă. E momentul în care tu pleci din clădire și începi campania. Totuși, dacă NU pleci și-l aștepți 15 minute, Pagan revine, te duce să lași cenușa mamei acolo unde a vrut și jocul se încheie.

Far Cry 5

Începutul poveștii: ești într-o echipă de poliție/US Marshal, care merge să aresteze liderul unui cult religios, Joseph Seed. Se află într-o biserică înconjurat de oamenii lui. La un moment dat, șeriful de la US Marshal îți cere să-i pui cătușele lui Joseph și ăla e momentul în care începe campania – pleci cu Joseph către elicopterul cu care ai venit, ești atacat de oamenii lui etc. Totuși, dacă NU îi pui cătușele, după vreo 90 de secunde polițistul din echipă zice că n-are rost să mai faceți ceva, plecați și jocul se încheie.

Far Cry 6?

Da, și Far Cry 6 se pare că are un astfel de final 🙂
Dar revenim cu el de mâine încolo, să apucăm să-l jucăm un pic. Încă e disponibil la precomandă

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.