Ghost Recon Frontline, viitorul joc din serie

Ghost Recon Frontline, viitorul joc din serie

Ieri s-a întâmplat 20th Anniversary Showcase – Ghost Recon, un eveniment care a sărbătorit 20 de ani de când s-a lansat seria de jocuri Ghost Recon. Un eveniment pe care l-am așteptat și urmărit cu sufletul la gură, pentru că a fost anunțat o „premieră mondială a unui nou proiect”, iar eu sunt mare fan al seriei.

Am urmărit live, așadar, și nu mică mi-a fost dezamăgirea*.

Iată, pe scurt, ce-a anunțat Ubisoft ieri. În primul rând, jocul original, Ghost Recon, va fi disponibil pe PC până pe 11 octombrie, descărcabil de-aici. Apoi, va fi gratuit – tot până pe 11 octombrie – un expansion la Ghost Recon: Wildlands, și anume Fallen Ghosts.

Ghost Recon: Breakpoint – Operation Motherland

Este o expansiune a celui mai recent joc Ghost Recon, acțiunea are loc tot pe insula Auroa. Se lansează pe 2 noiembrie.

Ghost Recon Frontline

* și aici m-a lovit dezamăgirea, că speram foarte tare că apare un nou joc în stilul celor anterioare, un 3P shooter cu acțiune militară, cu o poveste interesantă, ca în Wildlands sau dubioasă, ca în Breakpoint, dar totuși o poveste, o campanie.

Dar nu. Pentru că s-au gândit că poate nu sunt suficiente jocuri de tip battle royale pe lumea asta, Ubisoft s-au gândit să facă și ei unul. Partea interesantă e că e dezvoltat de Ubisoft București (alături de alte studiouri)

Frontline va fi un FPS multiplayer, cu bătălii în care participă peste 100 de jucători, în echipe de câte 3, care vor trebui să caute și să extragă informații din diverse terenuri de luptă.

Cu vremea o să revenim cu detalii, nu știm când apare. Va fi disponibil pe PS4, PS5 și multe alte platforme. Deocamdată este anunțat un closed-test pentru jucătorii europeni, numai pe PC, între 14 și 21 octombrie. Detalii aici

Un comentariu la „Ghost Recon Frontline, viitorul joc din serie”

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.