Ghost Recon Breakpoint, gratuit în acest weekend

Ghost Recon Breakpoint, gratuit în acest weekend

Ghost Recon Breakpoint este cel mai recent titlu (mă rog, e din 2019) din seria de tactical shootere care poartă numele lui Tom Clancy, serie începută în 2001. În linii mari, jucătorii preiau comanda unei echipe speciale din Delta Force, care are de rezolvat anumite misiuni super-secrete. Unitatea se mai numește și Group for Specialized Tactics, sau GST – de unde denumirea de Ghosts.

Ghost Recon Breakpoint este oarecum o continuare a titlului anterior, Wildlands, în sensul că personajul principal și antagonistul erau și în misiunile din Wildlands. Acțiunea se petrece pe insula fictivă Auroa, unde Anthony „Nomad” Perryman (locotenent – colonel în Forțele Speciale americane) e trimis să investigheze unele întâmplări dubioase. Fără spoilere, vă spun doar că există posibilitatea să te lupți cu Terminatori pe-acolo. Mie mi-a plăcut, nu atât de mult cât mi-a plăcut Wildlands, dar probabil mai mult decât o să-mi placă următorul titlu, Ghost Recon Frontline

Revenind la subiect, Ghost Recon Breakpoint poate fi descărcat gratuit până luni, 8 noiembrie 2021.  (de altfel, varianta Deluxe a jocului poate fi găsită în PS Store, până pe 20 noiembrie 2021,  la preț redus cu 80%, adică 74 de lei)

În perioada în care este gratuit, jucătorii pot accesa tot conținutul jocului, inclusiv noua misiune Operation Motherland, care s-a lansat acum 3 zile

Ca să-l puteți descărca, trebuie să aveți abonament PS Plus activ.  De asemenea, progresul realizat în perioada de trial se va păstra dacă decideți să cumpărați jocul.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.