Alan Wake Remastered s-a lansat azi

Alan Wake Remastered s-a lansat azi

Alan Wake – varianta inițială – este un joc lansat în 2010 de Remedy, studioul care a făcut și Control, pentru cei mai tineri, dar și Max Payne, pentru cei mai vechi în lumea jocurilor. Disponibil la început Xbox 360, iar doi ani mai târziu și pe PC, jocul a fost foarte apreciat pentru grafică, coloană sonoră, linie narativă și atmosferă.

Azi s-a lansat versiunea remasterizată a jocului, disponibilă pe PS4 și PS5, adaptată la rezoluții 4K și la nivelul tehnologic de azi, în general. Multe aspecte ale jocului au fost îmbunătățite, dar au păstrat coloana sonoră din prima versiune (care a fost, cum spuneam, foarte apreciată)

Povestea e așa:

Scriitorul Alan Wake pornește disperat în căutarea soției sale dispărute, Alice. Îi reconstituie mișcările până în orașul Bright Falls din Coasta de Nord-Vest a Pacificului și descoperă pagini dintr-o poveste de groază pe care a scris-o el, se pare, dar nu-și aduce aminte de așa ceva.

În scurt timp, Wake începe să creadă că nu e în toate mințile: povestea se transformă în realitate sub privirile sale: o forță supranaturală întunecată pune stăpânire pe cei care îi ies în cale și îi întoarce împotriva scriitorului.

Acesta nu are de ales, trebuie să înfrunte forțele întunericului, înarmat cu o lanternă, un pistol și de a mai rămas din mintea sa tulburată. Această călătorie de coșmar în care caută răspunsuri la întrebările de neînchipuit cu care se confruntă îl forțează să pătrundă în profunzimile nopții.

(Playstation)

Alan Wake Remastered conține și cele 2 DLC-uri, The Signal și The Writer și costă 119 lei.

Enjoy!

 

 

 

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.