Kena: Bridge of Spirits are un Photo Mode interesant

Kena: Bridge of Spirits are un Photo Mode interesant

Pe 21 septembrie se lansează Kena: Bridge of Spirits, un joc pentru PS4 și PS5 făcut de Ember Lab, un studio independent micuț, care s-a lansat în 2009. E primul lor joc video, până acum făceau animații pentru diverse companii.

Jocul seamănă – cel puțin în trailere – cu un film Pixar. Povestea, pe scurt: personajul principal este un fel de ghid al spiritelor, care le ajută (pe spiritele, cum ziceam) să treacă spre viața de apoi, ca să zic așa. Cei care mor fără să-și fi încheiat toate socotelile devin spirite prinse între viață și moarte și îi deranjează pe cei vii, așa că vine Kena și-i ajută să-și rezolve problemele și să meargă liniștiți spre cele veșnice. Ca să zic așa.

Pe parcurs va întâlni o mulțime de personaje colorate, printre care și niște creaturi micuțe numite The Rot, care nu doar că sunt foarte simpatice, dar o și ajută în luptă. Cu ajutorul lor și a unui toiag magic, Kena va avea puteri magice și skill-uri noi.

Jocul costă 189 de lei, varianta standard și 239 de lei, varianta Deluxe, care include și soundtrack-ul, un toiag Deluxe, skin-uri și pălării pentru Rot

Kena, say cheese!

Destul de interesant este și modulul foto, care a fost anunțat azi. Și care are o opțiune nouă (pe lângă multe altele pe care le-am văzut și-n alte jocuri) – opțiunea „say cheese!”, care-i face pe Kena și pe prietenii ei din joc să pozeze pentru cameră, ca niște modele. E foarte simpatic, abia aștept să inund canalele sociale cu poze din joc.

 

Foto: PlayStation

Un comentariu la „Kena: Bridge of Spirits are un Photo Mode interesant”

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.