Acum îți poți schimba username-ul de PlayStation. Dar costă.

Acum îți poți schimba username-ul de PlayStation. Dar costă.

De la bun început până acum o vreme, username-ul de PlayStation Network (PSN ID) nu s-a putut schimba. Spre nefericirea celor care și-au ales în copilărie un nume stânjenitor. Sau, ca mine, prea lung și greu de reținut.

Ei bine, de-acum acest username se poate schimba. Prima oară gratis, apoi va costa 10 dolari (sau 5 dolari, dacă ești abonat PS Plus)

Dincolo de bani, însă, există și niște riscuri la schimbarea PSN ID. Sony ne anunță că anumite jocuri de PS4 nu vor recunoaștea schimbarea ID_ului, ceea ce poate duce la tot felul de probleme. Cele mai grave fiind: pierderea accesului la conținut suplimentar (inclusiv plătit), pierderea de monede din joc, salvări, trofee sau parte din progres.

Sony a făcut mai multe liste de jocuri testate – jocuri fără probleme la schimbarea PSN ID, jocuri cu mici probleme și jocuri cu probleme severe. Din fericire, la ultima categorie sunt destul de puține. Listele se află aici

Cum se schimbă username-ul de PlayStation

  • Pe desktop: intri pe PSN, Account Management, apoi PSN Profile, Edit. Creezi noul ID și urmezi instrucțiunile de pe ecran
  • Pe PS4: Settings > Account Management > Account Information > Profile > Online ID, urmezi instrucțiunile și salvezi.
  • Pe PS5: Settings > Users and Accounts > Account > Profile > Online ID, urmezi instrucțiunile de pe ecran și gata.

 

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.