The Lord of the Rings: Gollum ar putea să apară în 2023

The Lord of the Rings: Gollum ar putea să apară în 2023

The Lord of the Rings: Gollum ar fi trebuit să se lanseze, inițial, în 2021. Apoi a fost amânat pentru 1 septembrie 2022. Apoi, din nou, pentru 2023, fără o dată exactă.

Azi aflăm că, oricând s-ar lansa, nu va fi mai devreme de aprilie. Un raport de venituri al companiei Nacon, care deține studiol ce face jocul, arată că va fi lansat în prima jumătate a anului fiscal 2023-2024, ceea ce înseamnă intervalul aprilie – septembrie (sursa).

Ca o paranteză, în același raport se anunță și lansarea (programată pentru iunie) a jocului RoboCop: Rogue City, un FPS în care vocea personajului e dată de Peter Weller, care l-a jucat pe polițistul-cyborg de la primul film, cel din 1987.

Revenind la Gollum, jocul  o să spună povestea din primele părți ale Frăției Inelului, dar văzute din perspectiva lui Gollum. După ce Bilbo îi ia inelul, Gollum pleacă din Misty Mountains, într-o călătorie destul de periculoasă. Gollum e o creatură agilă, care se poate cățăra și ascunde, dar nu e bun la bătaie, cum s-ar zice. Așadar, jocul va fi axat mai degrabă pe stealth, decât pe combat. Și cu o poveste care se anunță destul de interesantă.

Cel mai promițător e faptul că Gollum are, totuși, dublă personalitate, în el trăind și Sméagol. Iar jucătorii vor alege care dintre cei doi – Gollum sau Sméagol – va lua deciziile.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.