Cyberpunk se lansează pentru PS5?

Cyberpunk se lansează pentru PS5?

Nu știm. Noi doar punem întrebări 🙂

Notă: sunt singurul om pe care-l cunosc căruia i-a plăcut (foarte mult) Cyberpunk 2077, cu toate defectele și lipsurile lui. Ăsta e motivul pentru care public acest articol – cu speranța că acolo, undeva, pe internetul mare mai există vreun om căruia i-a plăcut și care ar vrea să știe ce se mai întâmplă cu jocul. 

Context: CD Projekt Red, oamenii care au făcut Cyberpunk 2077 (și Witcher 3), au promis multe lucruri pe care nu le-au respectat că undeva în primul trimestru al anului 2022 vor anunța lansarea versiunii de PS5 pentru Cyberpunk 2077. Apoi, foarte multă vreme, n-au mai zis absolut nimic.

Ieri au anunțat că azi, la ora 17, vor face un stream – nu și despre ce.

Așadar, iată ce s-ar putea să anunțe azi:

  • Varianta de PS5 pentru Cyberpunk 2077
  • DLC(-uri) gratuite, promise și ele la vremea lor și care n-au mai venit, precum și diverse opțiuni ca New Game Plus, gigs noi, arme noi etc.
  • Patch 1.5 – se vorbește încă de anul trecut despre un patch major (atât de important, încât au trecut de la 1.3 direct la 1.5), care ar putea include cele de mai sus, dar și să repare multiplele bug-uri din joc
  • Un expansion (poate chiar două), pe care CD Project Red l-a confirmat, dar despre care nu se știe nimie

Sigur, streamul de azi s-ar putea să conțină o parte din cele de mai sus sau toate sau chiar nimic – nu știm. Dar pentru că se va numi REDStream și nu Night City Wire streams (cum s-au numit anunțurile din preajma lansării Cyberpunk), s-ar putea și ca ce anunță azi să nu aibă legătură cu Cyberpunk 2077, ci cu altele. Cum ar fi versiunea de PS5 pentru Witcher 3, sau jocul de sine stătător Gwent (poate vă amintiți joculețul on-board din Witcher 3).

 

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.