Să-l susținem pe Victor!

Să-l susținem pe Victor!

Sunt puțini gameri – cred – care să nu știe cine e Victor Dima.

Dar pentru cei care nu știu, am să zic aici – Victor e un om pasionat tare de gaming. A creat comunitatea PlayStation Fans Romania, cea mai veche și mai mare comunitate de PlayStation gamers din țara asta. Are peste 11 ani vechime și vreo 34 de mii de fani. Site-ul lui, victordima.net, e de asemenea lansat prin 2012 sau 2013 – e foarte vechi, făcut într-o vreme când PS-urile nu erau chiar atât de populare cum sunt acum.

Pe site și pe pagină, Victor dă de ani și ani de zile știri despre gaming, review-uri de jocuri și chestii de genul ăsta.

Și știți care-i faza cea mai ciudată? Faza cea mai ciudată e că omul e nevăzător. A avut probleme cu vederea care s-au agravat și acum, de câteva zile,  e legally blind, cum zice el. Efectiv nu vede. De aia e unul dintre oamenii care luptă pentru accessibility în jocuri. A muncit mult pentru industria de gaming din România.

Și acum, că e legally blind, are nevoie de susținerea noastră.

Și am vrea să îi mulțumim pentru tot ce-a făcut, prin articolul ăsta. Vă invităm și pe voi să-l susțineți pe contul de Patreon, pragul minim e 1 euro pe lună. 1 euro înseamnă 2 covrigi și-un pic. Pe lună. Cred că putem face asta pentru un om, practic, de-al nostru.

Patreon aici – https://www.patreon.com/victordima

De azi, Victor o să posteze conținut doar în limba engleză. Asta pentru că e mai ușor să lucreze în engleză cu softurile de citire/dictare pe care le folosește. Dar nu cred să fie asta o problemă pentru cei care-l urmărim.

 

 

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.