Prețuri foarte bune pentru God of War Ragnarok, pe site-ul Jocuri Noi

Prețuri foarte bune pentru God of War Ragnarok, pe site-ul Jocuri Noi

Precizez de la început că ăsta nu este absolut nici un fel de advertorial, n-am avut niciodată vreun soi de contact cu oamenii de la Jocuri Noi, în afara faptului că am cumpărat de-a lungul vremii câteva jocuri de la ei.

Deci nu e publicitate, de nici un fel, ei habar n-au că scriu eu articolul ăsta, e doar o informare de prețuri bune.

Așadar, pe site-ul Jocuri Noi puteți da precomandă la God of War Ragnarok la prețuri mult mai bune decât cele din PlayStation Store sau de pe Emag.

God of War Ragnarok (varianta standard, pe disc) pentru PlayStation 4 costă la ei 270 de lei, iar cea de PlayStation 5 costă 300 de lei. (Collectors Edition nu mai e pe stoc)

Pe Emag, varianta standard pentru PS4 costă 340 de lei, iar cea pentru PS5 costă 380 de lei

Iar pe PlayStation Store, la fel: 340 lei, respectiv 380 lei. (aici vorbim, desigur, de variantele digitale, nu pe disc)

La Jocuri Noi se adaugă o taxă de livrare de 13 lei pentru easybox sau 17 lei livrare la adresă, în timp ce la Emag costă 9 lei livrarea la easybox și 14 lei livrarea la adresă.

Și pe site-ul Jocuri Noi scrie că livrează înainte de 9 noiembrie (data lansării). La Emag nu scrie, iar despre variantele digitale din PS Store știm că vor fi descărcabile din 2 noiembrie.

 

Un comentariu la „Prețuri foarte bune pentru God of War Ragnarok, pe site-ul Jocuri Noi”

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.