CDPR anunță un nou Cyberpunk și mai multe jocuri Witcher

CDPR anunță un nou Cyberpunk și mai multe jocuri Witcher

Într-o ședință cu investitorii, care a avut loc ieri, CD Projekt Red a anunțat planuri de viitor care se întind pe mai mulți ani. (sursa)

Iată, așadar, ce s-a anunțat ieri

Project Sirius

Dezvoltat de The Molasses Flood cu sprijinul CDPR, va fi un joc din universul The Witcher. Va fi diferit de jocurile anterioare, va avea single-player cu story și quest-uri, dar și multiplayer

Project Polaris

E proiectul care lansează o nouă trilogie The Witcher, ce va extinde universul din jocurile anterioare. Planul ar fi să lanseze cele trei jocuri într-o perioadă de 6 ani, începând cu Project Polaris – care nu e așteptat mai devreme de 3 ani de-acum înainte.

Project Canis Majoris

Va fi un joc cu acțiune în universul The Witcher, dezvoltat de un studio extern sub supravegherea CDPR. Va folosi Unreal Engine 5

Project Orion

Va fi o continuare a Cyberpunk 2077, dezvoltat de noul studio CDPR North America. Încă nu au început să lucreze la el, deci nu vine chiar curând. (dacă nu mă înșel, au fost 8 ani distanță între momentul în care Cyberpunk 2077 a fost anunțat și momentul lansării). Asta pe lângă Phantom Liberty, expansion-ul anunțat deja pentru Cybepunk.

Project Hadar

Va fi un joc într-un univers nou, creat de la zero de CDPR, la care spun că au început să lucreze de anul trecut.

 

Un comentariu la „CDPR anunță un nou Cyberpunk și mai multe jocuri Witcher”

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.