O săptămână cu jocuri noi pe PlayStation

O săptămână cu jocuri noi pe PlayStation

Săptămâna 21-27 martie 2022 aduce în universul PlayStation câteva jocuri noi destul de așteptate, iată-le pe scurt

The Ascent (PS4, PS5) – 24 martie

Este un RPG în stil cyberpunk care a fost deja lansat pe alte platforme, iar acum vine pe PS4 și PS5. Acțiunea are loc într-un viitor distopic, într-o arcologie (un habitat uman autonom, ecologic, foarte dens populat) controlată total de o megacorporație numită „The Ascent Group”. La un moment dat, această companie se prăbușește, lăsând în urmă haos, sindicate și corporații rivale care se luptă între ele ca să preia controlul. Personajul principal, angajat la megacorporației, luptă să oprească facțiunile și să afle de ce s-a prăbușit The Ascent Group.  E solo și co-op.

Jocul a fost lăudat pentru grafică, combat, sunet și animație, dar criticat pentru că e repetitiv și are probleme tehnice. Trivia: e jocul de debut al companiei Neon Giant și a fost făcut de doar 12 oameni.

Relayer (PS4, PS5) – 24 martie

E un RPG cu roboți, într-o realitate alternativă în care Starchildren- oameni cu abilități speciale – trebuie să apere planeta de niște atacatori extratereștri numiți Relayers. După cum arată, nu cred că l-aș juca 🙂

Tiny Tina’s Wonderlands (PS4, PS5) – 25 martie

Este un role-playing FPS, al doilea joc din serie, care serie la rândul ei e un spin-off din Borderlands. Poate fi jucat solo sau co-op și continuă povestea din Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep

Trivia: vocea unuia dintre personaje, Captain Valentine, e dată de Andy Samberg, pe care poate-l știți din serialul Brooklyn Nine-Nine, unde era chiar Jake Peralta.

Ghostwire Tokyo (PS5) – 25 martie

Un FPS action-adventure, cu descrierea neoficială „karate meets magic”.  Aproape toți locuitorii din Tokyo au dispărut și spirite din altă lume, numite Visitors, au invadat orașul. Personajul principal, Akito, e posedat de un spirit-detectiv numit KK, care îi dă puteri supranaturale. În timp ce Akito se luptă cu spiritele din oraș, descoperă un grup care poartă măști și care ar putea desluși misterul.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.