Kingdom Come redus pe PS Store

Kingdom Come redus pe PS Store

Ieri m-am trezit citind pe un subreddit de gaming despre experiența cuiva cu The Witcher 3. Nu aveam un motiv anume, doar să îmi aduc aminte de joc, că tot l-am terminat de 3 ori.

În comentarii, însă, am găsit o potențială comoară când cineva a zis așa: „Dacă ți-a plăcut lumea și povestea din The Witcher 3, s-ar putea să iți placă și lumea și povestea din Kingdom Come: Deliverance„.

Surprins că nu am auzit de joc, m-am apucat să fac niște research. Și aparent e un RPG de prin 2018, făcut de o companie din Praga. La lansare a avut cam 8/10 scoruri peste tot, în mare parte din cauza problemelor tehnice. Care se manifestau cu precădere pe XBox și PC.

Toate review-urile laudă povestea. Și lumea creată (care e mult mai realist prezentată, zic ei, decât lumea medievală creată de The Witcher 3).

Așa că m-am dus să mă uit cât costă și, surpriză, e disponibil (pentru puțîn timp, probabil), la reducere. Cam 48.96 de lei, aproape 10€. Ba chiar, daca ai PS+, e și mai ieftin, cu încă vreo 10 lei.

Așa că l-am cumpărat și vreau să mă apuc de el. Dar înainte am zis să vă spun și vouă, poate vreți să îl cumpărați la un preț mai mic. Chiar daca îl veți juca peste încă doi ani…

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.