FIFA s-ar putea numi pe viitor EA Sports FC (zvon)

FIFA s-ar putea numi pe viitor EA Sports FC (zvon)

Dacă tot s-a lansat FIFA 22, acum câteva zile General Managerul de la EA Sports Group, Cam Weber, a făcut o declarație din care a reieșit că publisherul ia în considerare varianta ca viitoarele jocuri FIFA să nu se mai numească FIFA. Fără să spună specific de ce, Weber a menționat că se află într-o perioadă de renegociere cu FIFA (federația) a drepturilor de folosire a numelui.

Apoi, oamenii de la VGC au aflat că există niște cereri de înregistrare a mărcii EA Spors FC, la nivel de UK și de UE. Ceea ce dă impresia că așa s-ar putea numi jocul în viitor.

Între timp, EA Sports a anunțat că și-a reînoit parteneriatul cu FIFPRO, o asociație care reprezintă fotbaliștii profesioniști din 64 de țări.

Așadar, chiar dacă-și schimbă numele, jocul de fotbal de la EA Sports va folosi în continuare jucători reali, cluburi și campionate reale. „Authenticity is essential to the experience„, după cum zic chiar ei.

Fun fact: FIFA (jocul) are parteneriate cu peste 300 de parteneri licențiați care le dau accest la peste 17.000 de sportivi, din peste 700 de echipe, la 100 de stadioane și la peste 30 de ligi naționale din lume. Și conține meciuri din UEFA Champions League, UEFA Europa League, CONMEBOL Libertadores, Premier League, Bundesliga sau LaLiga Santander, printre multe altele.

 

Un comentariu la „FIFA s-ar putea numi pe viitor EA Sports FC (zvon)”

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.