Atlas Fallen, anunțat pentru 2023

Atlas Fallen, anunțat pentru 2023

Între anunțurile de la Gamescom a apărut un fantasy RPG numit Atlas Fallen (a nu se confunda cu Atlas Falling de pe steam, n-au legătură, e doar o asemănare de nume).

Sinopsisul vorbește despre o civilizație umană oprimată de zei corupți, despre pericole străvechi și mistere, despre monștri legendari, despre arme care-și schimbă forma și despre super-puteri. Și mai spun că povestea va putea fi jucată single sau co-op.

La Atlas Fallen lucrează echipa de la Deck 13, un developer german cunoscut în ultimii ani pentru Lords of the Fallen și pentru seria The Surge, ambele inspirate de seria Dark Souls de la FromSoftware (fac parte din genul de jocuri numit Souls-like). Dar, după cum povestesc oamenii de la VG247, Atlas Fallen nu va semăna cu jocurile Souls-like. Ci mai degrabă cu God of War sau Horizon, zice directorul de design al jocului, Jérémy Hartvick.

Atlas Fallen va avea 3 niveluri de dificultate. Un Adventure Mode, pentru cei care vor să se concentreze mai mult pe poveste și mai puțin pe combat. Apoi un nivel Normal mode, pe care probabil îl vor alege majoritatea jucătorilor, crede Hartvick. Și, în cele din urmă, un Hard Mode, făcut pentru cei cărora le-au plăcut jocurile anterioare ale Deck 13. Adică va fi dificil bine și va solicita jucătorilor răbdare și perseverență 🙂

Pe blogul PlayStation este un articol întreg, scris chiar de Hartvick (desigur, în engleză) despre noul joc.

Atlas Fallen e anunțat pentru 2023, fără o dată anume, pentru PS5/Windows/Xbox Series X.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.