Urmează Uncharted 5?

Urmează Uncharted 5?

E doar o teorie a fanilor. Deocamdată.

Într-un spot video care promovează PlayStation 5, fanii au descoperit o succesiune de imagini care ar putea fi parte dintr-un posibil viitor joc Uncharted. „Ar putea fi” e partea-cheie. Imaginile arată o tânără cu o făclie în mână, într-o peșteră, privind către o cutie. Și fanii au speculat că tânăra ar putea fi Cassie, fiica Elenei și a lui Nathan pe care am văzut-o cu toții în epilogul de la Uncharted 4. (sursa)

E bine de menționat, totuși, că Neil Druckmann de la Naughty Dog, care a lucrat la seria Uncharted, a spus chiar zilele trecute că, pentru ei, capitolul Uncharted s-a încheiat. Dar asta nu înseamnă că un alt studio din familia PlayStation n-ar putea face un joc pe subiect (un alt studio cum ar fi Bluepoint Games, care au făcut Uncharted: The Nathan Drake Collection).

Acesta este spotul video. În el mai apar imagini din multe jocuri (God of War Ragnarok, Horizon, Returnal etc)

Un comentariu la „Urmează Uncharted 5?”

  1. Imaginea poate fi din jocul de multiplayer în universul The Last Of Us. Deși a trecut ceva timp de la ultimul joc Uncharted, cred că mai avem mult de așteptat până la următorul Uncharted, indiferent de personajul principal.

    Răspunde

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.