The Expanse: A Telltale Series se lansează peste o săptămână

The Expanse: A Telltale Series se lansează peste o săptămână

The Expanse este, din punctul meu de vedere, primul dintr-o serie (lungă) de jocuri de interes care urmează să apară de-acum și până la sfârșitul anului. Și-l aștept cu foarte mult entuziasm, dat fiind că seria TV mi se pare cel mai bun serial SciFi pe care l-am văzut în ultimii 10 ani. Iar jocul promite să respecte destul de mult linia serialului.

Iată, așadar, câteva lucruri despre acest joc.

  • Este făcut de Telltale Games, un studio cunoscut pentru stilul lor diferit de a face jocuri (The Wolf Among Us 1&2, Batman: The TellTale Series etc), stil caracterizat mai mult de firul narativ decât de acțiune în sine.
  • E un joc episodic – primul episod se lansează acum, pe 27 iulie, iar umătoarele 4 la fiecare 2 săptămâni. Varianta Deluxe are și un al 6-lea episod, bonus. Dacă tot suntem aici, varianta standard costă 190 lei, iar cea Deluxe costă 215 lei. Precomanda îți dă acces cu 24 de ore mai devreme la fiecare dintre episoade. Se poate da precomandă aici.
  • Povestea e un prequel pentru cărți/serial tv, iar personajul principal e Camina Drummer, jucată de aceeași Cara Gee din serial. Se pare că vor fi și alte personaje din serial, dar rămâne să le descoperim.
  • Jocul eeste disponibil și pe PS4, și pe PS5

În fine, tot acest articol a fost scris pe coloana sonoră a serialului, pe care o poți asculta pe Spotify, aici.

Have fun.

Un comentariu la „The Expanse: A Telltale Series se lansează peste o săptămână”

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.