Televizoarele Bravia XR, perfecte pentru PlayStation 5

Televizoarele Bravia XR, perfecte pentru PlayStation 5

Sony anunță, într-un comunicat de presă, că televizoarele Bravia XR vor primi două noi funcționalități care le vor face „perfecte pentru PlayStation 5”.

Este vorba despre Auto HDR Tone Mapping și Auto Genre Picture Mode, care suportă și o afișare până la o rată de 120fps, la rezoluție și claritate 4K, așa cum se poate obține prin HDMI 2.1, în jocurile compatibile. Câteva explicații din comunicat:

Auto HDR Tone Mapping

Cu Auto HDR Tone Mapping, setările HDR vor fi optimizate instant în timpul setării inițiale a consolei PS5. Aceasta va recunoaște automat modelele individuale de televizoare BRAVIA și va selecta cele mai bune setări HDR pentru fiecare televizor în parte. Prin maparea optimizată a tonurilor HDR pentru specificațiile display-ului BRAVIA, utilizatorii vor putea vedea detalii esențiale și culori spectaculoase chiar și în scenele foarte contrastante. De exemplu, vor putea vedea foarte detaliat obiectele de pe pista din Gran Turismo, astfel încât vor ști exact care ar trebui să fie următoarea mișcare.

Auto Genre Picture Mode

Televizoarele BRAVIA XR pot detecta dacă cei care le folosesc se joacă, vizionează un film sau o emisiune TV. Cu Auto Genre Picture Mode, televizorul trece automat pe Game Mode atunci când este redat un joc, fapt care minimizează lag-ul și transformă acțiunea pentru un timp de răspuns și mai rapid, sau pe Standard Mode atunci când utilizatorii redau filme printr-un serviciu de streaming sau de pe un disc Blu-ray Ultra HD de pe PS5, fapt care concentrează puterea către procesarea imaginilor, pentru o experiență vizuală și mai expresivă.

În plus, la achiziția unui astfel de televizor cumpărătorii vor primi un voucher de 450 de lei, care poate fi utilizat în PlayStation Store.

Noile funcționalități vor fi disponibile, prin update-uri de software, până la sfârșitul anului 2021.

Televizoarele Bravia XR au prețuri începând de la 8.800 de lei.

Mai multe detalii aici

 

 

 

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.