Știri la zi (6)

Știri la zi (6)

Iată ce se mai aude zilele astea în universul PlayStation

Hype-ul cu God of War a ajuns atât de mare, încât ieri twitter-ul a explodat la vestea că s-ar putea ca Santa Monica Studio să anunțe azi că s-ar putea ca joi, 30 iunie, să facă un eveniment (State of Play) în cadrul căruia s-ar putea să anunțe, în sfârșit, când va fi lansat God of War Ragnarok.

 

  • Naughty Dog au anunțat că The Last of Us Part 1, refăcut complet pentru PS 5 (de care ziceam aici) o să aibă în jur de 79 GB (varianta remastered pentru PS4 avea 48GB). (sursa)
  • S-ar putea ca Ubisoft să anunțe în iulie Skull & Bones. Din nou. E un joc cu pirați care se tot anunță de vreo 5 ani. (sursa)
  • Deși noile abonamente PS Plus abia s-au lansat, unele jocuri incluse la Extra au deja o dată a eliminării din catalog. Shadow Warrior 3 și Syberia sunt primele, vor ieși din catalog pe 19 iulie. Alte jocuri care vor fi eliminate anul ăsta: NBA 2K22, RDR2 etc (sursa)
  • Serialul Horizon (făcut de Netflix) se (pare că se) va numi Horizon 2074. Va avea actori din The Boys și The Expanse, iar acțiunea va fi pe două planuri temporale: unul în prezentul jocului și unul în trecut, când omenirea s-a dus de râpă, cum s-ar zice (sursa)
  • Un „joc” foarte ciudat se găsește în PS Store. Costă 1 euro și durează cam 20-30 de minute. Se numește Space Explorers: Red Planet.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.