Star Wars Outlaws se lansează pe 30 august

Star Wars Outlaws se lansează pe 30 august

Ubisoft a anunțat ieri că Star Wars Outlaws se lansează pe 30 august. Pentru mine, este singurul joc pe care-l aștept cu nerăbdare în acest an (cel puțin până acum), așa că mi se pare că mai e foarte mult până atunci, dar în realitate se lansează mai repede decât era de așteptat, mai ales după ce acum o vreme apăruseră zvonuri că se lansează doar la sfârșitul anului.

Star Wars Outlaws este dezvoltat de Massive Entertainment (The Division, Avatar: Frontiers of Pandora), în colaborare cu mai multe studiouri Ubisoft, iar acțiunea are loc între The Empire Strikes Back și Return of the Jedi.

Este primul joc open-world din universul Star Wars și spune povestea lui Kay Vess, un personaj la început de carieră din lumea interlopă a galaxiei. Ca să poată începe o viață nouă, liberă, Kay are nevoie de mulți bani, așa că pune la cale cel mai mare jaf din istorie. Este dezvoltat Avem și un nou story trailer:

Jocul poate fi precomandat deja din PlayStation Store, sunt 3 ediții disponibile:

  • Standard Edition – 390 lei
  • Gold Edition – include jocul, Season Pass (care include 2 DLC-uri și o misiune exclusivă, Jabba’s Gambit, la lansare) și acces cu 3 zile înaintea lansării, costă 580 lei
  • Ultimate Edition – include jocul, Season Pass, 2 pachete de cosmetics variate și un digital artbook, de asemenea acces cu 3 zile înaintea lansării. Costă 680 lei.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.