Star Wars Outlaws apare anul viitor

Star Wars Outlaws apare anul viitor

Acum câteva zile, la Xbox Games Showcase (un eveniment din seria Summer Games Fest) Ubisoft a anunțat un joc open-world din universul Star Wars, și anume Star Wars Outlaws.

Primul joc open-world Star Wars, zice Ubisoft, dar hei, și Survivor e un joc open world. Doar că la acesta libertatea de mișcare va fi mult mai mare, spune Navid Khavari, narrative director (sursa)

Și jocul, care o să apară în 2024 pe PS5 și alte platforme, arată excelent:

Descris ca single-player action adventure, Star Wars Outlaws are loc în perioada dintre The Empire Strikes Back și Return of the Jedi. Personajul principal este Kay Vess, care are de plătit niște datorii către diverse bande interlope din spațiu, iar pentru asta încearcă să pună la cale cea mai mare lovitură din Galaxie. Kay are un prieten/animăluț de companie, Nix, care o ajută în tot ceea ce face.

Jocul va avea acțiune în orașe, care vor fi foarte vii și animate. Va avea acțiune și în spații deschise foarte mari și misterioase, pe diferite planete și în spațiu.

Aseară, la Ubisoft Forward, a fost arătat lumii și un gameplay de aproximativ 10 minute, care arată senzațional. Îl poți vedea pe youtube, aici.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.