PlayStation Showcase 2023

PlayStation Showcase 2023

Primul Showcase după aproape 2 ani a avut loc chiar astă-noapte și a adus câteva anunțuri interesante. Dar n-a adus anunțul la care speram cel mai mult – un anunț Naughty Dog. Speram că măcar vor menționa multuplayer-ul de la The Last of Us, dacă nu cumva vreun nou titlu, dar n-a fost să fie. În afară de asta, a fost o ediție bogată, cu multe titluri și update-uri pentru PS5 și PSVR2.

Iată doar câteva dintre ele. O listă completă este pe blogul PlayStation.

Immortals of Aveum

Am mai vorbit despre el, e un shooter cu magie, un „Call of Duty cu gloanțe”, după cum zice șeful studioului care-l face, Bret Robins (care chiar a lucrat la mai multe jocuri Call of Duty). PS5 și alte platforme, apare în 20 iulie.

The Talos Principle II

Primul The Talos Principle a apărut în 2014, făcut de Croteam (Serious Sam) și publicat de Devolver Digital. A fost un puzzle game cu androizi care dezvoltă conștiință și care explorau o lume cu deșert, ruine și tehnologie, în care rezolvau diverse puzzle-uri. Aseară a fost anunțat The Talos Principle II, care anunță „a new world full of dangers and misteries”. Apare anul ăsta.

Towers of Aghasba

Open world builder, survival, city-building… pare o combinație din toate astea. Plus explorare și paragliding și o mulțime de creaturi stranii. Anunțat pentru 2024.

Metal Gear Solid Δ

Este remake-ul pentru Metal Gear Solid 3, de care se vorbește de câțiva ani și care o să apară el cândva. Că nu știm data. Dar știm că în toamnă apare Metal Gear Solid Master Collection Vol.1 pe PS5, care va include HD remasters pentru MGS, MGS2 și MGS3 (deci nu remake-uri, ci remasters simple ale jocurilor originale, sunt foarte curios cum vor arăta).

Final Fantasy XVI

Launch trailer. Jocul apare pe 22 iunie și știu că foarte multă lume abia așteaptă să-l joace.

Alan Wake 2

Sequel-ul jocului din 2010, care a fost remasterizat în 2021, o să apară pe 17 octombrie 2023. Va fi doar digital, nu va avea versiune pe disc.

Assassin’s Creed Mirage

Are o dată oficială de lansare, 12 octombrie 2023. Asta dacă nu-l amână din nou. E cu Basir, pe care l-am cunoscut în Valhalla, dar mai ales e cu Shohreh Aghdashloo, o actriță pe care o știm dintr-o mulțime de filme și jocuri (Expanse, Punisher, Mass Effect, Destiny 2 și câte și mai câte) și care-mi place foarte tare.

Primul gameplay trailer.

Spider-Man 2

Destul de mult așteptat, anunțat pentru toamna asta. Insomniac a prezentat aseară un nou trailer:

Și un gameplay de aproape 11 minute

 

Un comentariu la „PlayStation Showcase 2023”

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.