Howgarts Legacy – pe 31 martie? (update: deocamdată nu se confirmă)

Howgarts Legacy – pe 31 martie? (update: deocamdată nu se confirmă)

Update: deocamdată n-am reușit să confirmăm că aia va fi data lansării. Mai sunt și alte zvonuri pe internet, legate de o lansare în martie, dar nu există nici un fel de confirmare. Până când aflăm mai multe, o lăsăm așa, ca zvon

____

Articol inițial

Hogwarts Legacy este unul dintre jocurile așteptate cu nerăbdare în 2022. Va fi un open-world, role-playing, cu acțiunea pe la 1800, care urmărește povestea unui student la Hogwarts School of Witchcraft and Wizadry. Personajul va putea învăța vrăji, face poțiuni și multe alte chestii specifice universului Harry Potter (care, evident, nu va fi un personaj în joc)

A fost anunțat în septembrie 2020 și era plănuit inițial pentru 2021, apoi a fost amânat pentru 2022.

Dar în acest moment nu se știe exact data lansării. După cum vedeți, pe site-ul oficial scrie că va fi lansat cândva în 2022.

Tom Henderson, un jurnalist extrem de bine informat în domeniu, spunea aseară pe youtube că Howgarts Legacy va fi probabil lansat în trimestrul 3 sau trimestrul 4 din 2022.

Dar domnul Hoinaru a descoperit acest lucru – în zona de precomandă a jocului de pe site-ul Altex, data lansării apare ca fiind 31 martie – mult mai devreme decât se aștepta.

Se presupune că un eveniment major PlayStation (probabil State of Play) va avea loc la început de februrie și, cel mai probabil, atunci vom afla data exactă a lansării.

Un comentariu la „Howgarts Legacy – pe 31 martie? (update: deocamdată nu se confirmă)”

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.