God of War Ragnarok: o teorie absolut superbă

God of War Ragnarok: o teorie absolut superbă

Mai sunt câteva zile până la Ragnarok. Entuziasmul e foarte mare, așteptările la fel, review-urile spun că este un joc de excepție, ce să mai spunem – 3 zile, 15 ore, 2 minute, dar cine mai numără.

În tensiunea acestei așteptări, mulți oameni caută semne și simboluri ascunse, indicii, detalii, iar o doamnă de pe tiktok a conceput o teorie care, indiferent dacă e reală sau nu, e totuși foarte frumoasă. Pleacă de la întrebarea de ce se lansează God of War Ragnarok fix pe 9 noiembrie.

Iată ce spune doamna:

pe 8 noiembrie are loc o eclipsă totală de lună (ceea ce este adevărat, e ultima până în 2025). Este, în același timp, și lună plină (și asta este adevărat), deci o să apară fenomenul de lună roșie (sau sângerie), care apare de 2 ori pe an. La elipsa totală de lună, soarele, luna și pământul se aliniază, și când asta se întâmplă, luna devine roșie (nota noastră: în timpul eclipsei, luna intră în umbra Terrei, care blochează razele solare, dar pământul continuă să trimită spre Lună o parte din lumina Soarelui, prin intermediul razelor solare, care vor căpăta o tentă roşiatică în urma unui proces de „refracţie atmosferică”)
Conform mitologiei nordice, Skoll și Hati (cei doi lupi) fugăresc luna și soarele. Când apare eclipsa totală de lună, înseamnă că cei doi lupi au capturat soarele și luna, iar când luna devine roșie, înseamnă că au mâncat soarele și luna.

Ceea ce înseamnă că începe sfârșitul lumii. Adică Ragnarok

 

@emmanudoll #Scorpio/#Taurus/#Leo/#Aquarius ☀️ signs, this is BIG transformative times during this eclipse, too. You’re gonna be going through it, so focus on you, but be kind to yourself, and leave the war to #Kratos #Atreus and the rest of the gang come #ragnarok – or play #godofwarragnarok during the #totallunareclipse #bloodmoon #marsretrograde period – y’know, just to be safe ???? #astrology #godofwar #godofwarfan #godofwarkratos #sköllandhati #Playstation #ps4 #ps5 #fypシ #fyp #foryoupage ♬ God of War Ragnarök – Bear McCreary

Santa Monica Studio n-a confirmat sau infirmat teoria asta, dar au dat filmul doamnei pe contul lor de twitter

Ei bine, dacă SMS a ales 9 noiembrie fix ca dată a lansării din motivul ăsta (și nu 11, care e vineri – ziua în care Sony lansează, de obicei, jocurile mari – sau orice altă zi), înseamnă că au fost incredibil de atenți la detalii. La absolut toate detaliile. Dacă e doar o coincidență, e o coincidență foarte frumoasă.

Cine știe, după lansare poate o să aflăm.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.