Far Cry 6 Vaas: Insanity s-a lansat azi

Far Cry 6 Vaas: Insanity s-a lansat azi

Vaas: Insanity este primul dintre cele trei DLC-uri anunțate pentru Far Cry 6. Este o expansiune în care jucătorul intră în mintea lui Vaas, personajul negativ din Far Cry 3, jucat de Michael Mando (Better Call Saul, Spider-Man: Homecoming, Orphan Black etc).

Cei care au încheiat povestea de pe insula Yara poate-și amintesc că, după generic, se aude un scurt dialog între Juan și un personaj pe care nu-l vedem, dar căruia îi recunoaștem vocea: Vaas. Povestea din DLC începe cu Vaas Montenegro trezindu-se după confruntarea cu Jason Brody din Far Cry 3. Dar se trezește, cumva, în mintea lui și trebuie să urmărească o voce ca să reasambleze cele trei bucăți ale cuțitului Silver Dragon. Pe parcurs, trebuie să se lupte cu foști inamici.

Iată 12 minute de gameplay, de la IGN, cu tot cu spoilere.

Celelalte 2 părți, Pagan: Control și Joseph: Collapse vor fi lansate în ianuarie, respectiv martie 2022. Cele 3 expansiuni, precum și 3 misiuni suplimentare și unele misiuni săptămânale noi sunt incluse în Season Pass, care costă 189 de lei. Pe de altă parte, Vaas: Insanity poate fi cumpărat cu 71 de lei

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.