Far Cry 6: Lost Between Worlds se lansează pe 6 decembrie

Far Cry 6: Lost Between Worlds se lansează pe 6 decembrie

Un nou expansion pentru Far Cry 6 va fi lansat săptămâna viitoare.

Lost Between Worlds e cu personajul principal din Far Cry 6, Dani Rojas, dar și cu alienși și o inteligență artificială, FAI,  care o duce pe Dani într-o simulare cu fracțiuni de Yara (insula pe care se întâmplă povestea din jocul principal).

Abonează-te la newsletter-ul PS Play. Vine la tine în fiecare joi cu informații noi din universul PlayStation.

Dani trebuie să găsească pentru FAI 5 cristale, ascunse în niște rifturi, ca FAI să-și poată repara nava spațială și să plece. Într-un astfel de rift, Dani va trebuie să coboare într-un vulcan activ. În altul, se va scufunda într-o versiune submarină a orașului Esperanza unde se luptă cu rechini. Dani va avea nevoie de tot talentul ei pentru eliminat vrăjmași, parkour, puzzle ca să găsească cristalele.

Pentru cei care au jocul, add-on-ul va costa 20 de dolari (proabil în jur de 90 de lei, încă nu e în PlayStation Store). Există și un Upgrade Pass, care costă 144 de lei (până pe 12 decembrie, apoi 289 de lei) și care include toate DLC-urile anterioare și Lost Between Worlds (disponibil, de asemenea, pentru cei care au jocul). Pentru cei care nu au jocul, există Far Cry 6 Game of the Year Edition, care costă momentan 226 lei (tot până pe 12) și include jocul, toate DLC-urile și câteva bonusuri.

Pe de altă parte, azi apare un update al jocului care conține New Game Plus. Și, momentan, există și o versiune gratuită de trial. Aici sunt toate versiunile.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.