De ce a fost amânat God of War Ragnarok?

De ce a fost amânat God of War Ragnarok?

Cristopher Judge, actorul care l-a jucat pe Kratos în God of War (2018) a anunțat pe twitter că din cauza lui a fost amânat God of War Ragnarok pentru 2022. Mai exact, din cauza faptului că în 2019 a suferit mai multe intervenții chirurgicale la spate și genunchi și i-au fost înlocuite ambele șolduri. Judge, cunoscut în egală măsură și pentru rolurile din Stargate și X-Men: Evolution, și-a exprimat într-o serie de tweet-uri recunoștința pentru felul în care a fost sprijinit de Sony Santa Monica, studioul ce produce God of War.

Ragnarok, care urmează să apară în 2022, a fost anunțat fanilor în moduri inedite.

În primul rând, la finalul God of War 2018 are loc o scenă care dă de înțeles că urmează o continuare (când Thor apare la ușa lui Kratos, pentru cei care l-au jucat). Apoi Cory Barlog, directorul jocului, a confirmat oarecum că GoW nu e ultimul joc din serie. În aprilie 2019, o temă de background a apărut pe PS4, iar runele inscripționate pe barca în care se aflau Kratos și Atreus se traduceau prin Ragnarok is coming. Tot cam atunci, sărbătorind aniversarea de 1 an de la lansarea GoW, Cory Barlog a postat o serie de tweet-uri, iar fani dedicați poveștii au descoperit că, dacă pui cap la cap prima literă din fiecare tweet, iese, din nou, Ragnarok is coming.

La Playstation 5 Showcase, în septembrie 2020, Ragnarok a fost anunțat oficial, cu un teaser, ca un joc de PS5. (ulterior, în iunie 2021, s-a confirmat că va fi PS4 și PS5.)

Între timp, până în februarie 2021 nu s-a mai auzit nimic, iar fanii au devenit insistenți. Atât de insistenți, încât Cory Barlog a scris pe twitter că jocul o să fie lansat când o să fie gata. Iar apoi, la insistențele fanilor, a început să spună, des, că n-a auzit niciodată de God of War. Atât de des că și-a pus la bio, pe twitter, „never heard of it”, scris în klingoniană, că omul chiar e un geek 🙂

În fine, God of War Ragnarok a fost anunțat oficial, cu trailer și tot, pe 9 septembrie 2021, la PlayStation Showcase.

Și dacă tot s-a făcut Judge bine, și între timp a auzit și Cory de joc… cine știe, poate chiar îl vedem în 2022.

Eu, unul, abia aștept.

2 comentarii la „De ce a fost amânat God of War Ragnarok?”

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.