Cum arată gradele de dificultate la Sifu

Cum arată gradele de dificultate la Sifu

Sifu este – zic asta pentru cei care nu l-au jucat – un joc action beat ‘em up foarte fain, cu poveste, grafică și combat foarte bine făcute. Problema lui majoră e dificultatea – e un joc care se adresează celor mai ambițioși și mai pricepuți dintre noi. Eu unul n-am trecut de nivelul 2 și l-am pus în aceeași categori cu Returnal – un joc bun, dar nu e pentru mine.

Povestea – un luptător, fiul unui profesor de kung-fu, caută să se răzbune pe cei care i-au ucis tatăl. De fiecare dată când luptătorul moare, este readus la viață de un talisman magic – dar este mai bătrân, ceea ce înseamnă că are mai multă experiență și atacuri mai puternice, dar mai puțină viață. Când luptătorul ajunge prea bătrân, moare de tot și jocul trebuie luat de la capăt (oarecum, nu chiar de la începutul jocului, ci de la începutul nivelului). Fiind destul de dificil, asta înseamnă practic că trebuie să joci din nou și din nou și din nou același nivel, ca să poți progresa. Ceea ce pentru mine (și, mă gândesc, și pentru alții) a fost destul de frustrant.

Din acest motiv, SloClap (producătorul jocului) a anunțat un update care va introduce grade de dificultate – update care vine pe 3 mai. După acest update, jocul va fi abordabil și de către cei cărora le-a plăcut așa cum era, dar și de către cei mai puțin ambițioși.

Sifu – gradele de dificultate

Așadar, vom avea 3 variante de dificultate.

  • Student este pentru cei ca mine, care vor să parcurgă povestea fără prea mare efort. Luptătorul va avea mai multă viață, va îmbătrâni mai încet, iar inamicii vor fi mai puțin agresivi și, practic, mai puțin pricepuți la cafteală.
  • Disciple este pentru cei cărora le-a plăcut jocul așa cum era, „the classic Sifu experience”.
  • Master, însă, va fi modul cel mai dificil, în care luptătorul va fi mult mai vulnerabil, inamicii mult mai agresivi iar boșii vor avea mecanici noi de luptă.

Sifu este disponibil doar digital, pentru moment (și costă 189 de lei), dar de pe 3 mai va fi disponibil și în format fizic (se poate precomanda, de exemplu de la Jocuri Noi)

Un comentariu la „Cum arată gradele de dificultate la Sifu”

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.