Controller SCUF pentru PS5

Controller SCUF pentru PS5

Așa cum știu cei care ascultă podcastul nostru despre PlayStation, eu joc destul de mult Call of Duty: Warzone. Și folosesc un controller de PS4 pentru asta, deși joc pe PS5.

Motivul? Controllerele de PS4 au un atașament care adaugă două butoane SUB controller. Butoanele sunt programabile, eu am pe ele X și O (adică săritura și crouch). Asta mă ajută să fiu puțin mai sprinten în luptele 1 la 1 și să mă mișc mai puțin previzibil când alerg în spațiu liber.

Cel mai bun controller pentru jocuri competitive online este considerat un controller SCUF (indiferent de platformă). Cam scumpe, e adevărat, dar foarte solide și cu butoane suplimentare, ați ghicit, pe partea de dedesubt a controllerului.

Din păcate pentru posesorii de PS5, până acum nu existau și controllere speciale de PS5. Puteai să folosești, pentru jocurile care erau și de PS4, un controller SCUF de PS4, dar nu exista nicio soluție pentru versiunea nouă a consolei.

Recent, însă, SCUF a anunțat 3 controllere pentru PS5: SCUF Reflex, Reflex Pro și Reflex FPS. Nu prea știu diferențele între ele, așa că nu vă pot sugera unul sau altul, dar în mod cert, dacă vreți să fiți mai buni la jocuri competitive online, un astfel de controller ajută.

Fiecare controller are 4 padele (butoane) sub el care pot fi configurate pe 12 funcții. Are butoane adaptive pe R2 si L2, ca butoanele controller-ului original PS5 și multe alte opțiuni.

Preț? Cam scumpe. În Statele Unite pleacă de la 199,99$ pentru Reflex, ajunge la 229,99$ pentru Reflex Pro, iar Reflex FPS pornește de la 259,99$.

Mai multe informații găsești pe site-ul celor de la SCUF. Via PSU.com

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.