Assassin’s Creed Shadows, 15 noiembrie

Assassin’s Creed Shadows, 15 noiembrie

Assassin’s Creed Shadows, cunoscut până nu demult drept Codename Red, a fost anunțat super oficial de Ubisoft și se lansează pe 15 noiembrie. Va fi pe PS5, nu și pe PS4 (și pe alte platforme)

Jocul e făcut de Ubisoft Quebec (și multe alte studiouri), studioul care a făcut Syndicate în 2015 și Odyssey în 2018. Va fi un RPG cu acțiune în Japonia, în 1579. Harta va fi mai mare decât în Mirage, mai mică decât Valhalla sau Odyssey și cam la fel cu cea din Origins.

Vom putea juca cu 2 personaje. Un ninja/shinobi care este Naoe, fiica imaginară a unuia dintre cei mai mari ninja care au existat în realitate, Fujibayashi Nagato. Și un samurai de culoare care, de asemenea, a existat în realitate – Yasuke. Cu Naoe vom juca stealth, cu Yasuke vom juca full combat și, din ce înțeleg, putem alege cu care facem o anumită misiune sau îi putem schimba în funcție de necesități.

Câteva detalii din joc:

  • Vor fi orașe-castele, porturi, altare, munți, peisaje devastate de război.
  • Anotimpurile se schimbă și fiecare anotimp nou are propriile sale condiții meteo și schimbări de decor – vânturi puternice, frunze ce cad toamna etc. Vara te poți ascunde sub apă, dar iarna lacurile și râurile îngheață și nu te mai poți ascunde în ele.
  • Pe măsură ce jocul avansează, personajele își vor crea propria rețea de spioni care vor da informații din teren și despre vrăjmași, iar aliații din joc vor avea abilități unice.
  • Avem și un prim reveal trailer, iar la Ubisoft Forward, pe 10 iunie, vom vedea probabil și secvențe de gameplay. Mult n-ar mai fi până atunci.

Jocul poate fi deja precomandat. E disponibil în 3 variante pe PlayStation Store:

Ediția Standard, 390 lei
Ediția Gold, 520 lei, include Season Pass (care include un quest bonus) și early acces la precomandă
Ediția Ultimate, 630 lei, are tot ce are Gold, plus niște cosmetics, skill points bonus și un filtru foto

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.