Aproape tot ce urmează în universul Assassin’s Creed

Aproape tot ce urmează în universul Assassin’s Creed

Sâmbătă a avut loc Ubisoft Forward, un eveniment la care s-au anunțat destul de multe lucruri noi, multe dintre ele legate de viitorul francizei Assassin’s Creed. Le luăm pe rând.

Assassin’s Creed Mirage

Așa cum s-a anunțat, acțiunea va avea loc în Bagdad, cu niște ani înainte de evenimentele din AC Valhalla, adică în 861. Personajul principal va fi Basim Ibn Ishaq, pe care-l știm din Valhalla, dar care acum e – evident – mai tânăr, la început de carieră, care va evolua de la hoț la asasin sub îndrumarea unei femei numite Roshan. Vocea ei o să sune super cunoscută, pentru că e dată de Shohreh Aghdashloo – pe care o știm din nenumărate filme și seriale (cum ar fi The Expanse), dar și din Mass Effect: Legendary Edition, unde a fost vocea amiralului Shala’Raan vas Tonbay.

Jocul va semăna mai mult cu primele din serie, decât cu ultimele trei (Origins/Odyssey/Valhalla). Se va axa foarte mult pe stealth/parkour/asasinări, va fi liniar și va dura mult mai puțin decât Valhalla, de exemplu – de asemenea, nici nu va avea o hartă atât de mare. Pe măsură ce înaintează în poveste, Basim va dezvolta tot felul de skill-uri noi care-l vor ajuta în lupta cu Order of the Ancients și va avea cuțite, sarbacană cu săgeți, bombe cu fum, mine și, desigur, the hidden blade. Va avea și o acvilă, Enkidu.

Nu știm data lansării, dar probabil o să apară anul viitor.

Assassin’s Creed Infinity

Infinity nu va fi un joc, ci mai degrabă o interfață, un launcher cu aspect de Animus pentru jocurile AC care vor urma. Infinity va asigura și experiențele multiplayer în universul AC.

Abonează-te la newsletter-ul PS Play. Vine la tine în fiecare joi cu informații noi din universul PlayStation.

Assassin’s Creed Codename Red

Așa cum tot speră fanii de niște ani, va avea loc în Japonia feudală. Nu știm multe despre el, doar că va fi cu un ninja și va fi următorul joc important al seriei, după Mirage. Va fi făcut de Ubisoft Quebec, studioul care a coordonat și Valhalla.

Assasin’s Creed Valhalla: ultimul capitol

Finalul poveștii din Valhalla va însemna întâlnirea lui Eivor cu câteva personaje importante din poveste, întâlnire care va lămuri diverse fire ale poveștii din jocul inițial. Nu s-a anunțat când apare.

Alte anunțuri:

  • AC Codename Jade – un joc de mobil care va avea loc în China
  • AC Codename Hexe – un joc despre care s-a spus că va fi total diferit de celelalte jocuri și va avea, probabil, vrăjitoare.
  • Serial Netflix – știm doar că va exista o adaptare pentru tv a seriei.

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.