A Plague Tale: Requiem se apropie de lansare

A Plague Tale: Requiem se apropie de lansare

Și, cu această ocazie, ieri a fost lansat un nou trailer pentru A Plague Tale: Requiem, continuarea jocului de succes din 2019, A Plague Tale: Innocence.

Într-un articol destul de amplu de pe blogul PlayStation, Kevin Choteau, game director, dă mai multe detalii despre cum va fi noul joc.

Povestea din Requiem are loc la 6 luni după evenimentele din Innocence, iar cele două personaje – Amicia și Hugo – sunt într-o continuă evoluție, zice Choteau. Amicia învață să lupte și să ucidă, iar Hugo învață să-și folosească puterile.

Amicia are acum skill-uri și arme noi (inclusiv o arbaletă) cu care trebuie să facă față unor inamici mai violenți și mai imprevizibili. Dacă în Innocence inamicii erau soldați britanici și inchizitori, acum cei doi se vor întâlni cu mercenari și contrabandiști. Amicia se va folosi intensiv și de mediul înconjurător pentru a-și încurca inamicii. Ca idee generală, în Requiem vor fi mai multe variante de abordare a situațiilor decât în Innocence.

A Plague Tale: Requiem va fi lansat pe 18 octombrie 2022 pentru PS5 și alte platforme. Până atunci, poate fi pre-comandat din Store, unde costă 290 de lei.

 

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.