Câțiva câștigători de la Game Awards

Câțiva câștigători de la Game Awards

Game Awards a avut loc astă-noapte și în cadrul show-ului, pe lângă anunțuri și lansări, au fost și premiile anuale.

Iată câteva dintre ele

Abonează-te la newsletter-ul PS Play. Vine la tine în fiecare joi cu informații noi din universul PlayStation.

God of War Ragnarok

A luat 6 premii: Best Narrative, Best Score and Music (pentru Bear McCreavy), Best Audio Design, Best Performance (pentru Cristopher Judge), Innovation in Accessibility,  Best Action/Adventure

Elden Ring

A luat doar 4 premii, dar între ele și premiul cel mai cel dintre toate, Game of the Year. Pe lângă acesta, a mai luat Best Game Direction, Best Art Direction și Best RPG

Alte jocuri

Stray a luat Best Indie și Best Debut Indie. Arcane: League of Legends a luat Best Adaptation. Gran Turismo 7 a luat Best Sports/Racing Game.

Aici puteți vedea lista completă a câștigătorilor de la toate categoriile.

Câteva note

Pentru mine, subiectiv vorbind, jocul absolut nu al anului, ci al ultimilor ani este God of War Ragnarok. Sunt oameni cărora le-a plăcut mai mult, am și prieteni apropiați care nu sunt la fel de încântați de el, asta e, fiecare cu gusturile lui. Dar pentru mine e cea mai frumoasă aventură video de vreodată.

Mi-ar fi plăcut să existe o categorie de Best Supporting Role sau ceva de genul ăsta. Richard Schiff, Danielle Bisutti, Ryan Hurst sau Adam John Harrington au făcut niște roluri cel puțin memorabile în Ragnarok.

Îmi pare rău că Horizon Forbidden West n-a luat nici un premiu. Și mă bucur foarte tare că oamenii de la BlueTwelve Studio au luat nu unul, ci chiar două premii cu primul lor joc, Stray. (am scris aici de el)

Mă bucur mult că a luat Cristopher Judge premiul pentru cel mai bun rol. În același timp, sunt de părere că și Sunny Suljic l-ar fi meritat fix la fel de mult – asta e,  se poate da un singur premiu și Sunny e tânăr, are vreme să mai ia multe premii de-acum 🙂

(poza e un screenshot din transmisia live de la Game Awards, cu un moment din speech-ul ținut de Cristopher Judge când a primit premiul pentru Best Performance)

 

Un comentariu la „Câțiva câștigători de la Game Awards”

Lasă un comentariu


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.