PlayStation 2022. Jocuri exclusive

Așa cum am mai spus, anul ăsta se anunță mai bogat în jocuri de PlayStation, față de 2021 (care a fost marcat de multe amânări, de altfel). Vom avea parte de mai multe lansări, o parte dintre ele sunt aici, iar mai jos sunt câteva jocuri (nu toate!) care vor fi lansate exclusiv pe PlayStation

Uncharted: Legacy of Thieves Collection (PS5)

Va cuprinde variantele remasterizate pentru PS5 ale Uncharted 4: A Thief’s End și Uncharted: The Lost Legacy. Timpi de încărcare reduși, grafică îmbunătățită, sunet 3D, haptic feedback și trigerre adaptive – cam tot ce ține de performanțele PS5. Apare pe 28 ianuarie, costă 240 lei.

Sifu (PS4, PS5)

Un joc de combat hand-to-hand, povestea unui tânăr luptător de Kung-Fu care vrea să se răzbune pe cei 5 asasini care i-au ucis familia. Are un talisman magic care-l învie de fiecare dată când moare, doar că învie mai bătrân. Apare pe 8 februarie, costă 189 lei

Horizon Forbidden West (PS4, PS5)

Un joc despre care tot povestim zilele astea, în mare măsură pentru că eu, cel puțin, sunt super nerăbdător să-l joc (aș fi spus cu încredere hyped, dar încă n-a intrat cuvântul în DOOM, poate ediția viitoare). Continuare la Horizon Zero Dawn, jocul continuă aventurile lui Aloy la vest de Meridian, unde va întâlni triburi și mașinării noi. Apare pe 18 februarie, costă 340 lei.

Gran Turismo 7 (PS4, PS5)

Nu sunt fan de jocuri cu mașini, dar recunosc deschis că GT 7 arată spectaculos. Apare pe 4 martie, costă 380 lei

Forspoken (PS5)

O tânără din New York ajunge cumva în lumea fantastică Athia, unde capătă puteri magice pe care le folosește ca să-și găsească drumul către casă. Mi-a plăcut mult când a fost anunțat, la PlayStation Showcase, și abia aștept să-l joc. Apare pe 24 mai 11 octombrie, costă 380 lei.

Stray (PS5, PS4)

O să zic doar atât – e un cat simulator. N-am fost niciodată mai curios de un simulator 🙂 Nu știm când apare, dar se pare că în 2022.

God of War Ragnarok (PS4, PS5)

Am mai zis, am să mai zic – e jocul pe care-l aștept cel mai tare, dintre toate jocurile. Anunțat pentru 2022, din păcate nu e chiar sigur că apare anul ăsta.

Lasă un comentariu